BEMUTATKOZÁS

Kedves látogató!

Engedje meg, hogy néhány gondolatban bemutassam kennelünket, illetve az előzményeket.
Ónadi Imre vagyok, 1971-ben születtem Debrecenben. A kutyák iránti vonzalom és az irántuk érzett szeretet végig kísért életem során. Sajnos nagyon sokáig nem volt lehetőségem kutyát tartani, mert az életkörülményeim ezt nem engedték meg. Ezért a kutyák szeretete kimerült abban, hogy kutyakiállításokat látogattam, mint néző. Valahol mindig is éreztem, hogy ez nem lesz így örökké és tudtam, hogy egyszer én is lehetek boldog, kutya tulajdonos.

A közelmúltban életünket úgy alakítottuk feleségemmel, Ónadi-Kis Emiliával és családunkkal, hogy sikerült Debrecen vonzáskörzetében egy tanyát megvásárolnunk. A hely így már adott volt, ezért első állataink között természetesen a kutyák szerepeltek.

Az Argentin Dog  temperamentuma és tulajdonságai megtetszettek, így választásunk erre a fajtára is esett, mivel tenyészetünkben több kutyafajta található. Nagyon szeretni való fajtáról van szó, így könnyen a család kutyája lehet. Nálunk is így történt.

A mi kennelünk egy kis kennel. Nem “szaporítók” kívánunk lenni, hanem lelkiismeretes  tenyésztők. Olyanok, akiknek az a fontos, hogy a fajából a lehető legjobbat hozzuk ki és törekedjünk a fajtasandard rögzítésére.
Tenyésztésen azt az állandó jellegű tevékenységet értjük, amely kiváló tenyészegyedek párosítását, majd pároztatását valósítja meg abból a célból, hogy a szülőknél  jobb belső és külső tulajdonságú utódokat kapjunk, akikkel sokat gazdagodik a nagyvilág.

"Nincs olyan pszichiáter a világon, aki többet ér, mint egy kutyakölyök, amikor megnyalja az arcod."